8 juli

13.00 - 24:00

Bossche Stadsdelta

DeltaFest is een gratis interactief festival in de Bossche Stadsdelta op én om de Tramkade. 

DeltaFest is een festival passend bij het gebied: artistiek, creatief, veelzijdig, een beetje brutaal en vooral inspirerend. Check snel het programma propvol muziek, kunst, vette workshops en toffe activiteiten.

Kom daarom op 8 juli naar de Tramkade. DeltaFest ontdek je zelf!

Wat een feest was DeltaFest in de Bossche Stadsdelta. Op én om de Tramkade was van alles te doen. Geniet nog even na met deze toffe aftermovie en tot volgend jaar. DeltaFest ontdek je zelf!

Meest gestelde vragen
Inhoud accordeon

DeltaFest is een interactief festival waarbij je wordt uitgenodigd om op ontdekkingstocht te gaan in de Bossche Stadsdelta en tegelijkertijd wordt uitgedaagd om op zoek te gaan naar je eigen talenten.

Gedurende het festival zijn er workshops op het gebied van theater, film, dans, urban sports & culture, beeldende kunst, street arts, woord en spiritualiteit waar je aan kunt deelnemen.
Daarnaast zijn er voorstellingen, concerten, films, inspirerende lezingen en informatieve programma’s rond maatschappelijke thema’s.

Het festival verbindt sport, cultuur en creativiteit, lichaam en geest en is in die zin een festival dat op gaat over gezonde levensstijl, food, milieubewustzijn en maatschappelijke betrokkenheid.

Tijdens DeltaFest is er van alles te doen, zowel op het buitenterrein als binnen bij de verschillende deelnemende organisaties.

Toegang tot het terrein is gratis, echter voor sommige workshops en het binnenprogramma van W2 en Verkadefabriek heb je een bandje nodig. Het bandje kun je hier kopen.

Het bandje kun je online kopen door middel van een ticket en kost 10 euro.

Tijdens het festival kun je dit ticket aan de kassa van de Verkadefabriek inruilen tegen een bandje.

We proberen het voor iedereen mogelijk te maken om aan de workshops mee te doen. Daarom kun je alleen tijdens het festival, vanaf een half uur voor aanvang van de workshop, inschrijven. Je kunt vooraf geen plek reserveren en je kunt alleen jezelf inschrijven. Sommige workshops hebben maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, ben er dus op tijd bij.
DeltaFest wordt georganiseerd in de Bossche Stadsdelta, het gebied op en rondom de Tramkade. Kom met de fiets, er is meer dan voldoende ruimte om je fiets te kunnen stallen. Kom je met de auto? Parkeer dan op P2, P3 of de Tramkade parking aan de Veemarktweg.

De Tramkade en directe omgeving gaan veranderen. In zo’n 10 jaar ontstaat daar een nieuw stedelijk gebied onder de naam Bossche Stadsdelta. Een gebied met een mix van cultuur, werken en wonen.

De aanwezige ondernemers en organisaties die er nu zitten hebben het gebied gemaakt tot de creatieve hotspot die het is geworden. Een dynamische plek waar zelfontplooiing en talentontwikkeling centraal staan. Een plek met grote toegevoegde waarde voor de stad. Met DeltaFest laten deze organisaties nog eens zien wat ze allemaal in huis hebben.

Ontdek je zelf!