Bossche stadsdelta

Gelegen aan de rand van de historische binnenstad vind je de Bossche stadsdelta. Gevestigd zijn daar bijvoorbeeld de Verkadefabriek en het Willem Twee poppodium. Maar je vindt er ook de Tramkade. Een bruisende creatieve hotspot waar kunst, cultuur en gezelligheid samenkomen. Gevestigd op een oude industriële locatie, ademt deze plek een unieke sfeer uit. Je vindt er het World Skate Center, kleurrijke street art, artistieke installaties en creatieve bedrijven en ateliers.

Maar de Tramkade is meer dan alleen een plek om rond te kijken. Het is ook het decor voor te gekke evenementen en festivals, zoals DeltaFest. De energieke vibe zorgt ervoor dat je je hier geen moment verveelt. Naast de levendige evenementen kun je ook gewoon relaxen op de Tramkade. Er zijn gezellige cafeetjes en restaurants zoals het Werkwarenhuis en de Bossche Brouwers aan de Vaart waar je kunt genieten van een heerlijke lunch of een verfrissend drankje.

Dus, als je op zoek bent naar een inspirerende plek waar je kunt genieten van kunst, cultuur en gezelligheid, is de Tramkade in Den Bosch zeker een bezoekje waard. Het is dé spot voor jou als je houdt van een creatieve en levendige omgeving.

Hoe kom je er?

Ontdek je zelf!